Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Φασόλια Μπαρμπούνια Καστοριάς Κούλη 1kg

Φασόλια Μπαρμπούνια Καστοριάς Κούλη 1kg

12000042
Άμεσα Διαθέσιμο
5,50 €
Τελική Τιμή Κιλού
5,50 €

Περιγραφή

Φασόλια μπαρμπούνια Καστοριάς ΚΟΥΛΗ 1 kg.

Φασόλια Μπαρμπούνια μέσου μεγέθους 1,5cm, χρώματος ανοιχτόχρωμου καφέ, με σκούρες καφέ αποχρώσεις. Βραστερά και λεπτόφλουδα, όπως και όλα τα φασόλια της περιοχής της Καστοριάς, με ντελικάτη γεύση, ξηρά. Ξεχωρίζουν για το έντονο χρώμα, την πλούσια υφή, τη γεμάτη γεύση και την υψηλή θρεπτικότητά τους.

Η σύσταση των εδαφών της Καστοριάς σε συνδυασμό με το θερμό και υγρό τους καλοκαιρινούς μήνες μικροκλίμα της περιοχής, προσφέρουν στους καλλιεργητές τις άριστες συνθήκες για την καλλιέργεια φασολιών ανώτερης ποιότητας. Η παροχή θρεπτικών στοιχείων στα στάδια της ανθοφορίας και του γεμίσματος του καρπού οδηγεί στην παραγωγή φασολιών με λεία επιφάνεια, άριστο μέγεθος και βραστερότητα.

Η εταιρία Κούλη ιδρύθηκε το 2011 και εδρεύει στο Πλατύ Πρεσπών- Φλώρινας. Εκεί βρίσκονται και οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του διαλογητηρίου όπου πραγματοποιείται ο ποιοτικός έλεγχος από έμπειρο γεωπόνο της εταιρείας, η διαλογή και η αποθήκευση των προϊόντων, ώστε να μας προσφέρουν κάθε χρόνο τα ποιοτικότερα όσπρια.

Τα φασόλια μπαρμπούνια είναι πολύ καλή πηγή διαλυτών φυτικών ινών κι έτσι συμβάλλουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, που επιβαρύνουν τη λειτουργία της καρδιάς και του καρδιαγγειακού συστήματος. Είναι πηγή σιδήρου, επομένως συμβάλλουν στην λειτουργία της αιμοποίησης. Έχουν λίγο λιγότερες θερμίδες από τα λευκά φασόλια, αλλά περισσότερες φυτικές ίνες από αυτά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 287 Kcal / 1204 Kj
Πρωτεΐνες / Protein: 21.8g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 33.8g
Σάκχαρα / Sugars: 1.52g
Λιπαρά / Fat: 1.7g
Κορεσμένα / Saturated: 0.29g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 25g
Αλάτι / Salt 0.003g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.