Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Φασόλια Μέτρια Όσπρια Κιερίου 500gr

Φασόλια Μέτρια Όσπρια Κιερίου 500gr

12000007
Άμεσα Διαθέσιμο
3,36 €
Τελική Τιμή Κιλού
1,68 €

Περιγραφή

Φασόλια Μέτρια Όσπρια Κιερίου 500gr

Φασόλια λεπτόσπερμα & λεπτόφλουδα, με πλούσια οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, γρήγορο βρασμό, και χύλωμα που δίνει βελούδινη υφή στις σούπες μας. Είναι εύπεπτα & έχουν ακέραιους οργανοληπτικούς χαρακτήρες. Αναζητήστε το όνομα και την περιοχή του καλλιεργητή που αναγράφεται στη συσκευασία. Ανήκουν στην ποικιλία ‘’Πυργετός’’. Δοκιμάστε τα σε φασολάδα με χωριάτικο λουκάνικο.

Η ποικιλία φασολιών ‘’Πυργετός’’ είναι νανοφυής ποικιλία με σπόρους λευκούς, επιμήκεις, με λευκό οφθαλμικό δακτύλιο. Σπέρνεται την άνοιξη (συνήθως τον Απρίλιο) αφού σταθεροποιηθούν οι θερμοκρασίες πάνω από 12οC και υπάρχει η απαραίτητη υγρασία στο έδαφος, με 9-11 κιλά/στρ. Είναι πρώιμη ποικιλία, προσαρμόζεται σε πολλούς τύπους εδαφών και είναι σταθερή ως προς την παραγωγικότητα. Είναι ευπαθής στο ψύχος. Διατηρητής της ποικιλίας “Πυργετός” είναι το  Ινστιτούτου Βιομηχανικών & Κτηνοτροφικών Φυτών στη Λάρισα.

Τα φασόλια είναι ένας διατροφικός θησαυρός: χαμηλά σε λιπαρά, πλούσια σε μαγνήσιο, φυλλικό οξύ, ψευδάργυρο, χαλκό, σίδηρο, φώσφορο. Ακόμα, περιέχουν ‘’ανθεκτικό άμυλο’’, του οποίου η πέψη είναι πολύ αργή. Με αυτό το τρόπο, ευνοείται η σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, η βελτίωση του μεταβολισμού και η ενίσχυση της μικροχλωρίδας του εντέρου.

Τα όσπρια, όπως πολλές κατηγορίες τροφίμων, πρέπει να πλένονται επιμελώς σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 315.1kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 22.1g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 48.1g
Σάκχαρα / Sugars: 0.3g
Λιπαρά / Fat: 0.8g
Κορεσμένα / Saturated: 0.2g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 13.6g
Αλάτι / Salt 0.29g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.