Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Φασόλια Mέτρια Καστοριάς Κούλη 1kg

Φασόλια Mέτρια Καστοριάς Κούλη 1kg

12000033
Άμεσα Διαθέσιμο
4,59 €
Τελική Τιμή Κιλού
4,59 €

Περιγραφή

Φασόλια Mέτρια Καστοριάς Κούλη 1kg

Μέτρια Φασόλια λευκά καλλιέργειας Καστοριάς, μέγεθος περίπου 1cm. Έχουν λεπτή φλούδα, βράζουν γρήγορα και ξεχωρίζουν για την γεμάτη γεύση τους. Η Καστοριά αποτελεί την κατεξοχήν τοποθεσία για καλλιέργεια φασολιών στην Ελλάδα, όπου το κλίμα της περιοχής και το έδαφος ευνοούν την παραγωγή ιδιαίτερα ποιοτικών οσπρίων.

Σήμερα στον Ελλαδικό χώρο καλλιεργείται κυρίως το κοινό φασόλι ή αλλιώς Phaseolus vulgaris. Ο νομός Καστοριάς χαρακτηρίζεται από εδάφη προσχωματικά, ελαφρά έως μέσης σύστασης, μετρίως ως ελαφρώς όξινα, που στραγγίζουν, με σημαντική παρουσία φωσφόρου. Στις συνθήκες αυτές το φασόλι αναπτύσσεται ιδανικά. Τα ‘Όσπρια Κούλη’ συνεχίζουν την παράδοση και μας προσφέρουν κάθε χρόνο τους καρπούς της μακεδονικής γης. Προσεγμένη διαλογή από έμπειρο γεωπόνο της εταιρείας & ποιοτικός έλεγχος είναι μερικές από τις καθημερινές εργασίες των οσπρίων Κούλη για να απολαμβάνουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα.

Το φασόλι είναι ετήσιο ποώδες φυτό. Κατά το φύτρωμα το φυτό αναπτύσσει μια πασσαλώδη ρίζα (10-15 cm), σύντομα όμως αναπτύσσονται πλάγιες διακλαδώσεις οι οποίες κυριαρχούν έναντι της πρώτης.Οι ποικιλίες του φασολιού διακρίνονται σε νάνες και αναρριχώμενες. Η σπορά του φασολιού αρχίζει νωρίς την άνοιξη μόλις η θερμοκρασία του εδάφους ανέβει στους 16oC. Η συγκομιδή των ξηρών φασολιών γίνεται όταν οι λοβοί ωριμάσουν πλήρως και ξεραθούν επαρκώς.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 1324kj/314kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 21.9g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 42.8g
Σάκχαρα / Sugars: 2.7g
Λιπαρά / Fat: 1.9g
Κορεσμένα / Saturated: 0.4g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 19.6g
Αλάτι / Salt 0.03g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.