Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Χαμοφάσουλα Μαντουδίου Agromant 1kg

Χαμοφάσουλα Μαντουδίου Agromant 1kg

12000020
Άμεσα Διαθέσιμο
3,97 €
Τελική Τιμή Κιλού
3,97 €

Περιγραφή

Χαμοφάσουλα μέτρια Μαντουδίου σε συσκευασία 1 kg.

Χαμοφάσουλα καλλιέργειας Μαντουδίου Εύβοιας , από την Agromant .Υψηλής ποιότητας & ξεχωριστής γεύσης. Το φλούδι τους είναι πολύ λεπτό ως ανεπαίσθητο. Οπτικά φέρουν μικρό βαθούλωμα στο πλάι. Αναδεικνύουν πλούσια υφή και υπέροχο χύλωμα κατά το μαγείρεμα. Είναι από από ντόπια ποικιλία και ξεχωρίζουν για την ελαφρά ωχράδα τους λόγω της μεγάλης ποσότητας αντιοξειδωτικών ουσιών και κυρίως φλαβονοειδών που βρίσκονται στο εξωτερικό τους περίβλημα και επηρεάζουν το χρώμα τους. Μη ξεχάσετε να τα βάλετε αποβραδίς στο νερό.

Η Agromant- Όσπρια Μαντουδίου συνεχίζει την παράδοση της καλλιέργειας των φημισμένων οσπρίων της περιοχής, που έγιναν πολύ γνωστά στις αρχές της 10ετίας του 1950, με μεγάλες διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα και γεύση τους. Το μικροκλίμα της περιοχής και η περίσσεια σε κάλιο και μαγνήσιο των εδαφών της την έκαναν τη μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη που επί 3 δεκαετίες παρήγαγε άνω των 3.000 χιλ. τόνων οσπρίων ετησίως.Τα χαμοφάσουλα ευδοκιμούν στα εδάφη της κοιλάδας του Μαντουδίου σε ένα προστατευόμενο οικοσύστημα, με πλούσια χλωρίδα & πανίδα και ύδατα που αφθονούν σε κάλιο & μαγνήσιο. Παράγονται παραδοσιακά και σύμφωνα με τη μέθοδο (Ο.Γ.Π.) Ορθή Γεωργική Πρακτική και εφαρμόζεται σύστημα ιχνηλασιμότητας. Εχει μελετηθεί η ποικιλία των φασολιών ως προς την γεωγραφική προέλευση και έχουν ταυτοποιηθεί τα γενετικά της χαρακτηριστικά σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ώστε να διαφυλάσσεται η ταυτότητα και η ποιότητά της.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.