Τυρί Γκερεμέζι με Βρώσιμη Στάχτη KaidanCheese 100gr
Μαλακός κορμός τυριού από κατσικίσιο γάλα με 12,3% λιπαρά, επικαλυμμένο με βρώσιμη στάχτη από κλήματα Γαλλίας.
Η στάχτη ήταν ανέκαθεν μέρος της τυροκομίας, από τις παραδοσιακές γαλλικές συνταγές έως τις σύγχρονες πρωτότυπες συνταγές.
To Γκερεμέζι είναι το τυρί που αποτελεί εξέλιξη για την ελληνική τυροκομία. Παράγεται από φρέσκο πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα, έχει λίγα λιπαρά χωρίς να χάνει τίποτα από την θρεπτική και γευστική του αξία.
Συστατικά:
Κατσικίσιο παστεριωμένο γάλα, αλάτι, πυτιά, καλλιέργεια, πρωτεΐνη αγελαδινού γάλακτος, στάχτη βρώσιμη.