Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ρεβύθια Μαντουδίου Agromant 1kg

Ρεβύθια Μαντουδίου Agromant 1kg

12000019
Άμεσα Διαθέσιμο
3,97 €
Τελική Τιμή Κιλού
3,97 €

Περιγραφή

Ρεβύθια Μαντουδίου σε συσκευασία 1 kg.

Ρεβύθια χονδρά καλλιέργειας Μαντουδίου στην Εύβοια. Αποτελούν παραδοσιακή τοπική καλλιέργεια που συνεχίζεται από γενιά σε γενιά. Βραστερά & εύγευστα, με γεμάτη υφή και άριστη εμφάνιση, τα ρεβύθια της Agromant αναδεικνύουν πλούσιο σώμα κατά τον βρασμό τους και έτσι χυλώνουν και νοστιμεύουν τις σούπες μας. Τα μουλιάζουμε αποβραδίς για να απορροφήσουν υγρασία και να μαλακώσουν.

Τα όσπρια της Agromant καλλιεργούνται στα αγροκτήματα Μαντουδίου από τους τοπικούς γεωργούς, συνεχίζοντας την παράδοση των φημισμένων οσπρίων της περιοχής,που έγιναν πολύ γνωστά τις αρχές της δεκαετίας του 1950. Ακολουθούνται παραδοσιακές εργασίες καλλιέργειας, φροντίδας και αποθήκευσης, με σεβασμό στη γη και το περιβάλλον. Το κλίμα του Μαντουδίου και η περίσσεια των εδαφών του σε κάλιο και μαγνήσιο ευνοούν την παραγωγή οσπρίων ξεχωριστής ποιότητας, γι’αυτό και παλαιότερα η περιοχή αποτέλεσε επί 3 δεκαετίες μεγάλη παραγωγική δύναμη στην καλλιέργεια οσπρίων. Καλλιεργούνται σε ένα κατάφυτο περιβάλλον εφαρμόζοντας Ορθή Γεωργική Πρακτική καθώς και σύστημα ιχνηλασιμότητας.

Τα ρεβύθια είναι πηγή φωσφόρου, μαγνησίου, ασβεστίου και σιδήρου, που είναι σημαντικά για την υγεία των οστών μας στο πέρασμα των χρόνων, καθώς και βιταμινών Κ, Ε και Β. Επιπλέον, με τις φυτικές ίνες που παρέχουν, μας κρατάνε για ώρα χορτάτους, καθώς οι φυτικές ίνες αλλληλεπιδρούν με την "ορμόνη της πείνας" (γκρελίνη ή αλλιώς ghrelin) και αναστέλλουν σε κάποιο βαθμό τη δράση της.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.