Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Φασόλια Γίγαντες Όσπρια Κιερίου 500gr

Φασόλια Γίγαντες Όσπρια Κιερίου 500gr

12000006
Άμεσα Διαθέσιμο
8,30 €
Τελική Τιμή Κιλού
4,15 €

Περιγραφή

Φασόλια Γίγαντες Όσπρια Κιερίου 500gr

Φασόλια Γίγαντες καλλιέργειας Δυτικής Μακεδονίας. Μεσόσπερμοι, με κύριο χαρακτηριστικό τον γρήγορο βρασμό τους και το χύλωμά τους. Έχουν λεπτή φλούδα & είναι πλατιοί, μέσου μεγέθους 2cm. Αναζητήστε το όνομα και την περιοχή του καλλιεργητή που αναγράφεται πάνω στην συσκευασία, σε κάθε σοδειά, από τις περιοχές της Δυτ.Μακεδονίας, όπου παράγονται κάθε χρόνο.

Η Αgroland AE εντάσσει στην γκάμα της τους γίγαντες Δυτ.Μακεδονίας διατηρώντας έτσι την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων της. Τυποποιεί -συσκευάζει και διανέμει τους γίγαντες Δυτ.Μακεδονίας σε όλη την επικράτεια. Ακολουθεί Ολοκληρωμένη Διαχείριση, με συνεχείς ελέγχους στη παραγωγική διαδικασία. Από την επιλογή των οσπρίων, την τυποποίηση, έως και τη διάθεση του προΐόντος. Η ιχνηλασιμότητα είναι τέτοια, που σε κάθε  παρτίδα η Αgroland βάζει ταυτότητα, όνομα και τόπο παραγωγής.

Τα φασόλια συμβάλλουν στη ρύθμιση της χοληστερόλης στο αίμα, χάρη στις διαλυτές φυτικές ίνες που περιέχουν. Έρευνες έχουν δείξει ότι 10gr φυτικών ινών ημερησίως μειώνουν την LDL χοληστερόλη περίπου 10%. Επιπλέον, τα φασόλια είναι πηγή φυτοστερολών, οι οποίες εμποδίζουν την απορρόφησή της LDL χοληστερόλης στο πεπτικό σύστημα, βοηθώντας έτσι στην μείωσή της.

Τα όσπρια, όπως πολλές κατηγορίες τροφίμων, πρέπει να πλένονται επιμελώς σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 315kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 22.0g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 38.0g
Σάκχαρα / Sugars: 3.0g
Λιπαρά / Fat: 2.5g
Κορεσμένα / Saturated: 0.4g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 26.0g
Αλάτι / Salt <0.01g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.