Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Φασόλια Γίγαντες Φενεού Δικότυλον 500gr

Φασόλια Γίγαντες Φενεού Δικότυλον 500gr

12000023
Άμεσα Διαθέσιμο
9,78 €
Τελική Τιμή Κιλού
4,89 €

Περιγραφή

Φασόλια γίγαντες Φενεού - ΔΙΚΟΤΥΛΟΝ 500 gr.

Οι Γίγαντες Φενεού είναι ανάλογης ποιότητας και διατροφικής αξίας με τα Φασόλια "Βανίλιες Φενεού", αφού καλλιεργούνται στον ίδιο περιβάλλον, στα ίδια εδάφη, με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο και εν τέλει δέχονται τις ίδιες επιδράσεις του μικροκλίματος της περιοχής. Οι γίγαντες έχουν τις ίδιες ευεργετικές δράσεις με τα υπόλοιπα άσπρια. Είναι πολύ καλή πηγή τρυπτοφάνης, φυτικής ίνας και μαγνησίου, και καλή πηγή φυλλικού οξέος, πρωτείνης, καλίου, σιδήρου, χαλκού, φωσφόρου,και μαγνησίου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πρωτεΐνες των οσπρίων σε συνδυασμό με άλλες πρωτεΐνες ζωικής ή φυτικής προέλευσης, καλύπτουν ικανοποιητικά τις ανάγκες του ανθρώπου σε απαραίτητα αμινοξέα. Εκτός από τις πρωτεΐνες, τους σύνθετους υδατάνθρακες και τις φυτικές ίνες, τα φασόλια είναι ένα πραγματικό «οπλοστάσιο» θρεπτικών συστατικών. Ενδεικτικά μπορούν να αναφερθούν τα αντιοξειδωτικά, τις βιταμίνες και τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία, όπως ο χαλκός, το φυλλικό οξύ, το μαγνήσιο, το μαγγάνιο, ο φώσφορος, το κάλιο και ο ψευδάργυρος.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.