Καφές Shoyu Umami 250ml
Τον 7ο αιώνα, οι βουδιστές μοναχοί εισήγαγαν στην Ιαπωνία τη χορτοφαγία φέρνοντας μαζί τους πολλά προϊόντα με βάση τη σόγια, όπως η soy sauce.
Οι Ιάπωνες τροποποίησαν την κλασική ως τότε soy sauce, δημιουργώντας μία σάλτσα σόγιας που έγινε γνωστή ως shoyu και χαρακτηριζόταν από τροποποιήσεις στη σύσταση της.
Η shoyu έγινε πολύ γρήγορα το βασικό καρύκευμα της Ιαπωνικής κουζίνας παίρνοντας τη θέση του guosho, σάλτσας που παρασκευαζόταν από ψάρια.
Συστατικά:
Εκχύλισμα καφέ 15%, εκχύλισμα σιταριού, αλάτι, aspergillus oryzae, νερό.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.