Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Κάστανο Miso Σιταριού Umami 500gr
Κάστανο Miso Σιταριού Umami 500gr

Κάστανο Miso Σιταριού Umami 500gr

10800193
Άμεσα Διαθέσιμο
42,60 €
Τελική Τιμή Λίτρου
21,30 €

Περιγραφή

Κάστανο Miso Σιταριού Umami 500gr

Το Miso παρασκευάζεται από ζυμωμένη σόγια, σιτάρι ή ρύζι και είναι βαθιά ριζωμένο στην Ιαπωνική κουζίνα και κουλτούρα. Αν και σήμερα το γνωρίζουμε κυρίως ως βασικό συστατικό της Miso σούπας, η προέλευση και η χρήση του προϋπάρχουν από αιώνες.

Οι αρχικές μορφές του Miso προέρχονται από την Κίνα, όπου παρασκευάζονται παρόμοιες παστώδεις ουσίες από ζυμωμένα δημητριακά και σόγια.

Έφτασε στην Ιαπωνία κατά τον 7ο αιώνα μ.Χ. μέσω των Βουδιστών μοναχών και εκεί βρήκε τον τρόπο να εξελιχθεί και να προσαρμοστεί στις τοπικές γευστικές προτιμήσεις.

Στην Ιαπωνία, η παραγωγή Miso απέκτησε τεράστια δημοτικότητα, καθώς ανακάλυψαν τους πλούσιους θρεπτικούς παράγοντες και τις ιδιότητες του Miso για τη βελτίωση της υγείας.

Επίσης, χάρη στη διατηρητική του δράση, το Miso ήταν ένας τρόπος για τους Ιάπωνες να διατηρούν τα τρόφιμά τους φρέσκα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Σήμερα, το Miso έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο βασικά συστατικά της Ιαπωνικής κουζίνας, με πολλαπλές χρήσεις πέρα από την παραδοσιακή σούπα.

Συστατικά:

Κάστανο 60%, νερό, αλάτι, σιτάρι, aspergillus oryzae.

Μπορεί να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 846kj / 200kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 5.1g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 40.3g
Σάκχαρα / Sugars: 8.1g
Λιπαρά / Fat: 1.2g
Κορεσμένα / Saturated: 0.3g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 3.7g
Αλάτι / Salt 6.21g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.