Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Κράνμπερυ απoξηραμένο βιoλογικό...
  • bio

Κράνμπερυ απoξηραμένο βιoλογικό Βιοβλαστός 150gr

11000086

Περιγραφή

Κράνμπερυ απoξηραμένο βιoλογικό Βιοβλαστός 150gr

Το Κράνμπερι είναι καρποί του φύονται στη βόρεια Ευρώπη και στη βόρεια Αμερική και η  καλλιέργεια για εμπορικούς λόγους έχει ξεκινήσει από τον 19ο αιώνα. Πολλούς αιώνες πριν την εγκατάσταση των πρώτων αποίκων στην Αμερική, οι Ινδιάνοι θεωρούσαν τον καρπό αυτόν πολύτιμο για τη θρεπτική και θεραπευτική του αξία, ενώ τον χρησιμοποιούσαν ως συστατικό σε βαφές υφασμάτων και διακοσμητικών φτερών. Σε έγγραφα του 17ου αιώνα αναφέρεται πως τα κράνμπερι χρησιμοποιούνταν στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας, όπως σε παθήσεις του στομάχου, σε ασθένειες του ήπατος και σε αιματολογικές διαταραχές. Μάλιστα, συστηνόταν οι ναυτικοί στα μεγάλα ταξίδια τους να έχουν μαζί τους αυτό το φρούτο, προκειμένου να προφυλάσσονται από το σκορβούτο (προκαλείται από έλλειψη βιταμίνης C).

Συστατικά

Κράνμπερρυ*, Χυμός μήλου*
Όπου* προϊόν βιολογικής γεωργίας


Διατροφικά στοιχεία ανά 100 γρ

Ενέργεια : 1289 kj / 308 kcal, Λιπαρά : 1,4 γρ, Κορεσμένα λίπη : 0,1 γρ
Υδατάνθρακες : 82 γρ, Φυτ. Ίνες 4,5 γρ, Σάκχαρα :  65 γρ, Πρωτεΐνες : 0 γρ, Νάτριο : 0,03 γρ

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.