Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Αποξηραμένοι Xουρμάδες Απύρηνοι Bio...
  • bio

Αποξηραμένοι Xουρμάδες Απύρηνοι Bio Βιοβλαστός 200gr

11000117
Άμεσα Διαθέσιμο
13,15 €
Τελική Τιμή Κιλού
2,63 €

Περιγραφή

Αποξηραμένοι Xουρμάδες Απύρηνοι Bio Βιοβλαστός 200gr

Οι χουρμάδες είναι φρούτα με γλυκιά γεύση, διαθέτουν μεγάλη ενεργειακή αξία και τα καταναλώνουμε συνήθως αποξηραμένα... έχουν σχετικά χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, πράγμα που σημαίνει πως απελευθερώνουν τα σάκχαρα τους αργά και διατηρούν τα επίπεδα της ενέργειας σταθερά, παρά την έντονη γλυκύτητά τους. Γεγονός που βοηθά στην καταπολέμηση της εξάντλησης χωρίς την ανάγκη πρόσληψης ζάχαρης. Είναι πηγή σιδήρου, ασβεστίου, φυτικών ινών και καλίου. Βοηθούν σε γαστεντερικά προβλήματα. Είναι πλούσια σε αντιό-οξειδωτκά και έχουν τις μεγαλύτερες ποσότητες πολυφαινόλης από όλα τα αποξηραμένα φρούτα. Επίσης, θεωρούνται ότι ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού μας.
Παρασκευάζεται σε εργαστήριο που διαχειρίζεται ξηρούς καρπούς με κέλυφος, σόγια, σουσάμι και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

9 αντικείμενα

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 1275kj/305kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 2.5g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 69g
Σάκχαρα / Sugars: 69g
Λιπαρά / Fat: 0.5g
Κορεσμένα / Saturated: 0.1g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 7.1g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.