Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Φαρίν Λακτέ Γιώτης 300gr -0,20€

Φαρίν Λακτέ Γιώτης 300gr -0,20€

13700060
Άμεσα Διαθέσιμο
10,67 €
Τελική Τιμή Κιλού
3,20 €

Περιγραφή

Φαρίν Λακτέ Γιώτης 300gr -0,20€

Η Φαρίν Λακτέ Γιώτης, με σιτάλευρο και γάλα, είναι κατάλληλη για το μωρό σας, από τον 6ο μήνα. Είναι ιδιαίτερα εύγεστη και θρεπτική για.. γερά παιδιά από κούνια!

Κάθε γεύμα Φαρίν Λακτέ Γιώτης προσφέρει στο μωρό σας:

  • Σίδηρο που συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη του παιδιού.
  • Ασβέστιο που συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των οστών. Βιταμίνες Α και C που συμβάλουν στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Βιταμίνες Β1, Β2, Β6, Β12 που συμβάλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην μετατροπή της τροφής σε ενέργεια.


Οι βρεφικές κρέμες Γιώτης παράγονται στην Ελλάδα και ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με την οδηγία 125/2006/ΕΕ, για τις παιδικές τροφές για βρέφη και μικρά παιδιά.

Συστατικά:

Πλήρες γάλα σε σκόνη (36,4%), αλεύρι σίτου (32,5%), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη (9,1%), άμυλο αραβοσίτου, μαλτοδεξτρίνη, σακχαρόζη, γρουκτοολιγοσακχαρίτες, ανθρακικό ασβέστιο, βιταμίνες  (L-ασκορβικό νάτριο, DL- α-οξική τοκοφερόλη, νικοτιναμίδιο, D- παντοθενικό ασβέστιο, ριβοφλαβίνη, υδροχλωρική θειαμίνη, υδροχλωρική πυροξιδίνη, οξική ρετινόλη, φολικό οξύ, D-βιοτίνη, χοληκαλσιφερόλη, κυανοκοβαλαμίνη), αρωματική ύλη: βανιλίνη, φρουκτόζη, φουμαρικός σίδηρος, γλυκόζη.

Περιέχει γλουτένη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 1776kj / 422kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 16g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 64g
Σάκχαρα / Sugars: 25g
Λιπαρά / Fat: 10g
Κορεσμένα / Saturated: 6g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 5.8g
Αλάτι / Salt 0.29g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.