Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ζάχαρη Ακατέργαστη Βιο Βιοβλαστός 500gr
  • bio

Ζάχαρη Ακατέργαστη Βιο Βιοβλαστός 500gr

13300023
Άμεσα Διαθέσιμο
3,62 €
Τελική Τιμή Κιλού
1,81 €

Περιγραφή

Ζάχαρη Ακατέργαστη Βιο Βιοβλαστός 500gr

Η ζάχαρη είναι οργανική κρυσταλλική, γλυκαντική ουσία που ανήκει στους δισακχαρίτες, παραγόμενη από την επεξεργασία διαφόρων φυτών. Αποτελεί χημική ένωση ενός μορίου γλυκόζης και ενός μορίου φρουκτόζης ως προϊόν της φωτοσύνθεσης των φυτικών κυττάρων. Ο μοριακός χημικός της τύπος είναι C12H22O11 και στην καθαρή μορφή της είναι λευκή και άχρωμη. Όταν θερμαίνεται άνω των 200 °C, μετατρέπεται σε μία μάζα κολλώδη με χρώμα καφέ και γεύση πικρή, που λέγεται καραμέλα. Όπως όλοι οι πολυσακχαρίτες, υδρολύεται σε διαλύματα οξέων ή βάσεων και σε ιδιαίτερα ένζυμα, οπότε χωρίζεται στους πολυσακχαρίτες που την αποτελούν.
Η χρυσή  ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο φτιάχνεται από την απομάκρυνση του πλούσιου σε σάκχαρα σιροπιού του ζαχαροκάλαμου από τους βλαστούς του. Ο χυμός εξατμίζεται με βρασμό μέχρι να επέλθει η κρυσταλλοποίηση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

7 αντικείμενα

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.