Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Παχύρευστο Χλώριο Doro Chloro Λεμόνι 4lt
Παχύρευστο Χλώριο Doro Chloro Λεμόνι 4lt

Παχύρευστο Χλώριο Doro Chloro Λεμόνι 4lt

10200223
Άμεσα Διαθέσιμο
0,75 €
Τελική Τιμή Λίτρου
2,99 €

Περιγραφή

Παχύρευστο Χλώριο Doro Chloro Λεμόνι 4lt

Παχύρρευστο χλώριο φιλτραρισμένο με δυο φίλτρα διαφορετικής πυκνότητας, προηγμένης σύνθεσης που επιτυγχάνει μοναδική καθαριότητα και λεύκανση. Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή του μπορεί να παραμείνει στα σημεία που θέλουμε να καθαρίσουμε περισσότερη ώρα για καλύτερα αποτελέσματα. Τα ενεργά συστατικά και η πλούσια περιεκτικότητα σε υποχλωριώδες νάτριο κάνει το προϊόν πολύ δυνατό και δίκαια ανταγωνίζεται μεγάλες επώνυμες φίρμες.

Ιδανικό για δύσκολες βρομιές σε κάθετες επιφάνειες, γιατί χάρη στην παχύρρευστη σύνθεσή του γίνετε πιο δραστικό καθώς παραμένει πάνω στη βρωμιά. Κατάλληλο για χώρους υγιεινής, καθώς και για την λεύκανση ειδών ιματισμού στο πλυντήριο ή στο χέρι. Εύκολο στη χρήση του και ασφαλές, γιατί κλείνει με πώμα ασφαλείας και υπόπομα για ελεγχόμενη ροή και οικονομία.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.