Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Fairy...
Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Fairy...

Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Fairy Original All In One Λεμόνι 19τμχ

10100265

Περιγραφή

Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Fairy Original All In One Λεμόνι 19τμχ

Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Original All In One Lemon παρέχουν αξεπέραστη καθαριστική δράση από το 1ο πλύσιμο και η σύνθεσή τους καθαρίζει ακόμη και τα πιο σκληρά υπολείμματα φαγητού από τα πιάτα. Οι κάψουλες Fairy All In One Lemon έχουν κατασκευαστεί ειδικά για πλυντήρια πιάτων, συνδυάζοντας την υγρή μορφή και τη σκόνη σε 1 ισχυρή κάψουλα. Το απόλυτα διαλυτό σακουλάκι τους διασπάται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τις σκληρές συμπιεσμένες ταμπλέτες, έτσι ώστε να δρουν αμέσως για να προσφέρουν την εκπληκτική καθαριότητα του Fairy Original All in One ακόμη και στα πιο σκληρά λίπη. Επιπλέον, είναι απίστευτα εύκολες στη χρήση.
Οι ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων Fairy Original All In One Λεμόνι παρέχουν προηγμένη καθαριότητα στα πιάτα με ξηρά υπολείμματα τροφών με την πρώτη, απομακρύνοντας ακόμη και κολλημένα λίπη ενός 24ώρου.

  • Aφαίρεση σκληρής βρωμιάς και απίστευτη λάμψη.
  • Ισχυρή καθαριστική δράση με υγρό που διαλύει τα λίπη.
  • Έτοιμες για χρήση χωρίς να χρειάζονται ξετύλιγμα.
  • Χρησιμοποιήστε την ιδανική δόση, 1 ταμπλέτα = 1 πλύση.
  • Βοηθητική δράση για τα άλατα & το ξέπλυμα.
  • Προστασία για τα γυαλικά & τα ασημικά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.