Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο Αφοί...

Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο Αφοί Χαΐτογλου 350gr

11700041
Άμεσα Διαθέσιμο
12,46 €
Τελική Τιμή Κιλού
4,36 €

Περιγραφή

Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο Αφοί Χαΐτογλου 350gr

Το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο είναι μια νέα απολαυστική και υγιεινή διατροφική συνήθεια στην καθημερινότητα μας. Μια απολαυστική γευστική και πλούσια διατροφικά πρόταση, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και .τολμήστε απολαυστικούς συνδυασμούς με Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο , κάθε στιγμή της μέρας: στο ψωμί ή τη φρυγανιά για ένα υγιεινό και γευστικό ξεκίνημα, ως σοκολατένια γέμιση σε κρέπες ή κρουασάν για ένα γλυκό απογευματινό σνακ.

Το Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο , θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας για κάτι γευστικό, υγιεινό, σοκολατένιο και ταυτόχρονα πολύ ξεχωριστό!

Συστατικά:

Ταχίνι (πολτός σησαμιού) (62%), καστανή ζάχαρη, αποβουτυρωμένο κακάο (6%), φοινικέλαιο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, φυσική αρωματική ύλη, βανιλλίνη. 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.