Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Σοκολάτα KitKat  41.5gr

Σοκολάτα KitKat 41.5gr

11600089
Άμεσα Διαθέσιμο
20,48 €
Τελική Τιμή Κιλού
0,85 €

Περιγραφή

Σοκολάτα KitKat  41.5gr

KitKat 4 finger σοκολάτα γάλακτος με τραγανή γκοφρέτα. Ο πιο νόστιμος λόγος για να κάνεις ένα διάλειμμα! 4 λαχταριστά fingers τραγανής γκοφρέτας, επικαλυμμένα με απαλή σοκολάτα γάλακτος, θα σε κάνουν να χαμογελάσεις με τη γκοφρέτα που σπάει, να λιώσεις μαζί με τη σοκολάτα που λιώνει στο στόμα.

Η KitKat κάνει τα διαλείμματα λαχταριστά από το 1935, δεν έχει χρωστικές ή συντηρητικά και είναι η πρώτη σοκολάτα παγκοσμίως που χρησιμοποιεί κακάο από 100% αειφόρες πηγές, το οποίο έχει συλλεχθεί με βάση το NESTLÉ COCOA PLAN.

Συστατικά

Ζάχαρη, αλεύρι σιταριού, βούτυρο κακάο, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη,φοινικέλαιο,κακαόμαζα,άνυδρο βούτυρο γάλακτος, ορός γάλακτος σε σκόνη,κακάο αποβουτυρωμένο,γαλακτοματοποιητής (λεκιθίνη ηλιάνθου), αρωματικές ύλες,αλάτι,διογκωτικό μέσο (ανθρακικά άλατα νατρίου). 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.