Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ανταλλακτικά Πανάκια Swiffer 21τμχ

Ανταλλακτικά Πανάκια Swiffer 21τμχ

10200269

Περιγραφή

Ανταλλακτικά Πανάκια Swiffer 21τμχ

Το Swiffer είναι ένας νέος τρόπος να απομακρύνετε την καθημερινή οικιακή βρωμιά από το σπίτι σας, όπως και τα κοινά αλλεργιογόνα από ακάρεα σκόνης και τρίχωμα ζώων, που βρίσκονται σε αυτή.
Οι παραδοσιακές μέθοδοι ξεσκονίσματος (βαμβακερό πανί ή φτερό ξεσκονίσματος) είτε απλά γυρίζουν τη σκόνη στον αέρα, είτε δεν μπορούν να εισχωρήσουν σε μικρά σημεία όπου κρύβονται η σκόνη και η βρωμιά. Αντίθετα, τα πανάκια Swiffer μιας χρήσης, όπως και το μαγικό φτερό Swiffer Duster, μαγνητίζουν σκόνη, βρωμιά, τρίχες και κοινά αλλεργιογόνα, αντί να τα ανακινούν. Όταν σκουπίζετε ή ξεσκονίζετε με το Swiffer, αυτό δημιουργεί μια ηλεκτροστατική φόρτιση που έλκει τη σκόνη και τα αλλεργιογόνα. Όταν τελειώσετε με το καθάρισμα, απλά πετάξτε το και όλη η σκόνη και τα αλλεργιογόνα θα φύγουν μαζί του.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.