Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ανταλλακτικό Κρεμοσάπουνο Dove Caring...
Ανταλλακτικό Κρεμοσάπουνο Dove Caring...

Ανταλλακτικό Κρεμοσάπουνο Dove Caring Shea Butter & Vanilla 500ml

10300557

Περιγραφή

Ανταλλακτικό Κρεμοσάπουνο Dove Caring Shea Butter & Vanilla 500ml

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το κρεμοσάπουνο Dove που έχει άρωμα βανίλιας. Το ¼ ενυδατικής κρέμας αφήνει το δέρμα λείο και μαλακό.

  • Ζεστό άρωμα βουτύρου καριτέ και βανίλιας
  • Κρεμοσάπουνο που περιποιείται και θρέφει το δέρμα
  • Με ¼ ενυδατικής κρέμας που ενυδατώνει τα χέρια ενώ καθαρίζει
  • Αφήνει λείο και απαλό δέρμα
  • Η σύνθεση είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση
  • Προσθέτει μία νότα περιποίησης στην καθημερινή ρουτίνα

Αυτές τις μέρες, οι ζωές μας είναι εξαιρετικά πολυάσχολες – οπότε, κάθε στιγμή που αφιερώνουμε για εμάς μετράει. Γνωρίζατε ότι με το σωστό κρεμοσάπουνο φροντίζετε το δέρμα σας, όταν πλένετε τα χέρια σας;

Εμπνευσμένοι από την υφή του βουτύρου καριτέ και την καταπραϋντική ζεστασιά της βανίλιας, δημιουργήσαμε το Υγρό Κρεμοσάπουνο Pampering Shea Butter with Warm Vanilla Beauty Cream για να προσθέσουμε μία πινελιά περιποίησης στην καθημερινή ρουτίνα και να σας δώσουμε όμορφα και απαλά χέρια.

Προσθέσαμε το άρωμα του βουτύρου καριτέ και τις ζεστής βανίλιας στο κρεμοσάπουνο, ώστε να έχετε την ευκαιρία να περιποιηθείτε τον εαυτό σας κάθε μέρα. Με ¼ ενυδατικής κρέμας, φροντίζει το δέρμα αφήνοντάς το λείο και απαλό. Απλά τοποθετήστε μία δόση στη παλάμη σας και απολαύστε τον αφρό ενώ πλένεστε.

Προσοχή: Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε σχολαστικά με νερό.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.