Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Σαμπουάν & Conditioner Wash & Go 2 σε...
Σαμπουάν & Conditioner Wash & Go 2 σε...

Σαμπουάν & Conditioner Wash & Go 2 σε 1 Κατά της Πιτυρίδας 400ml 1+1 Δώρο

10300770
Άμεσα Διαθέσιμο
7,38 €
Τελική Τιμή Λίτρου
5,90 €

Περιγραφή

Σαμπουάν & Conditioner Wash & Go 2 σε 1 Κατά της Πιτυρίδας 400ml 1+1 Δώρο

Από το 1987 που γεννήθηκε το πρώτο Wash & Go μας προσφέρει εξαιρετικά υγιή, δυνατά και όμορφα μαλλιά. Με λύσεις για τη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και ολόκληρη την οικογένεια, έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο shampoo brand κατάλληλο για όλους!

Το Wash & Go μας επανασυστήνεται με νέα βελτιωμένη φόρμουλα, φρέσκια εμφάνιση και δροσερά αρώματα. Κάθε προϊόν Wash & Go είναι μια δήλωση αγάπης για τα μαλλιά, που δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει ολιστική περιποίηση προστασίας και ομορφιάς με μια κίνηση: Just Wash & Go!

Η απαλή σύνθεση των σαμπουάν Wash & Go πολλαπλής δράσης φροντίζει την ομορφιά και υγεία των μαλλιών, δίνοντάς τους φυσικό όγκο, ενυδατώνοντας και αφήνοντάς τα απαλά και ευκολοχτένιστα.

Η σύνθεση του Wash & Go συνδυάζει ήπιους τασιενεργούς και μαλακτικούς παράγοντες και εξασφαλίζει αποτελεσματική καθαριότητα και ολοκληρωμένη περιποίηση για δυνατά, απαλά και βαθιά ενυδατωμένα μαλλιά.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.