Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ρεβύθι Bιολογικό Βιοβλαστός 500gr
  • bio

Ρεβύθι Bιολογικό Βιοβλαστός 500gr

12010268

Περιγραφή

Ρεβύθι Bιολογικό Βιοβλαστός 500gr

Η καλλιέργεια του ρεβιθιού ήταν γνωστή από αρχαιότατους χρόνους στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο. Η παρουσία πολλών θρεπτικών ουσιών στα ρεβίθια, τα καθιστά ιδανική τροφή με πολλά οφέλη στην υγεία.  Γι΄ αυτό και η ευρεία απήχηση του ρεβιθιού , αντανακλάται σε έθιμα, τραγούδια, παροιμίες ακόμα και παραμύθια. Το ρεβίθι είναι μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές πρωτεΐνης μεγάλης βιολογικής αξίας ισάξια του κρέατος . Το ρεβίθι είναι μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές πρωτεΐνης μεγάλης βιολογικής αξίας ισάξια του κρέατος. Θεωρείται πλήρη τροφή για τον άνθρωπο και μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως το κρέας . Αποτελεί επίσης μια πλούσια πηγή φυσικών ινών . Τέλος, είναι μια καλή πηγή ασβεστίου, δεδομένου ότι καταναλώνονται με τον φλοιό τους (το 70% του ασβεστίου τους βρίσκεται εκεί).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 1523 kj / 364 kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 19g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 61g
Σάκχαρα / Sugars: 11g
Λιπαρά / Fat: 6g
Κορεσμένα / Saturated: 0,6g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 17g
Αλάτι / Salt 0,024g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.