Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Σαπούνι Ελαιολάδου με Πράσινη Άργιλο...

Σαπούνι Ελαιολάδου με Πράσινη Άργιλο Ελιά 500ml

10301317
Άμεσα Διαθέσιμο
15,60 €
Τελική Τιμή Κιλού
7,80 €

Περιγραφή

Σαπούνι Ελαιολάδου με Πράσινη Άργιλο Ελιά 500ml

Η πράσινη άργιλος περιέχει πολλές βιταμίνες, ανόργανα άλατα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, θρεπτικά συστατικά τα οποία υπάρχουν στο θαλασσινό νερό και στα φύκια και έχουν θεραπευτικές και επουλωτικές ιδιότητες.
Το θεραπευτικό σαπούνι ελαιολάδου σε συνδυασμό με πράσινη Ελληνική άργιλο, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και ευνοεί την αποβολή των συσσωρευμένων τοξινών. Παράλληλα ενυδατώνει, θρέφει και συσφίγγει το δέρμα, αποκαθιστά το κολλαγόνο και διατηρεί την ελαστικότητά του, επουλώνει τις πληγές και καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης. Παρέχει στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τα οποία ενισχύουν την άμυνα του και αναγεννούν το δέρμα. Όσο περισσότερο χρόνο μένει το προϊόν πάνω στο δέρμα τόσο περισσότερο επωφελούμαστε από τις ευεργετικές ιδιότητές του.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μάσκα προσώπου, για βαθύ καθαρισμό, αποτοξίνωση, ενυδάτωση και σύσφιξη.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.