Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Λικέρ Southern Comfort 700ml

Λικέρ Southern Comfort 700ml

11300041
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
29,43 €
Τελική Τιμή Λίτρου
20,60 €

Περιγραφή

Λικέρ Southern Comfort 700ml

Είναι το αγαπημένο γλυκό Whiskey της Νέας Ορλεάνης και όχι μόνο!

Η ιστορία του … Το 1870, ένας νεαρός άνδρας, ο MW Heron, μετακομίζει στη Νέα Ορλέανη, γεμάτος όνειρα για μια καινούρια ζωή. Εργάζεται ως bartender, σερβίροντας την πελατεία του ουίσκι. Βρίσκει όμως σκληρές τις γεύσεις των ουίσκι εκείνης της εποχής. Γι’ αυτό το λόγο αποφασίζει να πειραματιστεί με διάφορες γεύσεις και 4 χρόνια αργότερα, το 1874, φτιάχνει ένα καινούριο ποτό, με πιο ήπια και γλυκιά γεύση. Το ονομάζει Cuffs and Buttons και αυτό γίνεται σύντομα διάσημο ποτό σε όλη την πόλη της Νέας Ορλεάνης. Ένα χρόνο αργότερα, μετά την πρώτη του βράβευση σε διεθνή διαγωνισμό, το μετονομάζει σε Southern Comfort, ένα όνομα που ο ίδιος πίστευε ότι καθρεφτίζει την αυθεντικότητα του ποτού αυτού. Σήμερα, τόσα χρόνια μετά, το Southern Comfort εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει τον αυθεντικό χαρακτήρα της Νέας Ορλεάνης, αυτής της τόσο ξεχωριστής πόλης της Αμερικής.

Απολαυστικό λικέρ από αμερικάνικα whiskey με ροδάκινο και μπαχαρικά που ταιριάζει με πληθώρα κοκτέιλς αλλά πίνεται και σκέτο παγωμένο ή on the rocks... Λαμπερό κεχριμπαρένιο, αναδύει τα θερμά αρώματα των μπαχαρικών και του ουίσκι, ενώ το ροδάκινο του χαρίζει μια νότα πιο εξωτική...

Περιεκτικότητα σε Αλκοόλ: 35%

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.