Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Σαμπάνια Veuve Clicquot Brut 750ml

Σαμπάνια Veuve Clicquot Brut 750ml

11300019
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
59,00 €
Τελική Τιμή Λίτρου
44,25 €

Περιγραφή

Σαμπάνια Veuve Clicquot Brut 750ml

Μία όμορφη λευκή σαμπάνια, η φιάλη της οποίας ξεχωρίζει από μακριά λόγω της χαρακτηριστικής πορτοκαλί ετικέτας της. Έντονα λεμονάτα αρώματα και δυνατός αφρισμός χαρακτηρίζουν μία σαμπάνια που απαιτεί σεβασμό, αλλά ταυτόχρονα ξεδιψάει απολαυστικά. Ένας οίκος σαμπάνιας χαρακτηρίζεται πρωτίστως από την ποιότητα της Brut non-vintage ετικέτας του, η οποία περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο κρασί, αποκαλύπτει την τέχνη που κρύβεται πίσω από το blending, την ανάμιξη και το χαρμάνι. Δυνατή και πολύπλοκη, η Veuve Clicquot brut διασφαλίζει τη συνέχεια του στυλ του οίκου Veuve Clicquot και προσφέρει ένα σπάνιο αρωματικό brand, που μένει στο μυαλό για καιρό.

  • Η κλασσική NV Champagne του Οίκου, ένα χαρμάνι 50-60 διαφορετικών crus με μεγάλο ποσοστό reserve κρασιών. Μια ισορροπημένη και διαχρονική σαμπάνια.
  • Λευκά φρούτα, φρεσκοψημένο ψωμί και βανίλια στην μύτη, με χαρακτηριστική φρεσκάδα και πολύ καλή δομή.Πιείτε την τώρα ή μέσα στην επόμενη πενταετία.
  • Απολαύστε την ως απεριτίφ ή με γαρίδες ή ψάρια ceviche.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.