Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Τεκίλα Κίτρινη Jose Cuervo Especial...

Τεκίλα Κίτρινη Jose Cuervo Especial Gold 700ml

11300012
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
37,14 €
Τελική Τιμή Λίτρου
26,00 €

Περιγραφή

Τεκίλα Κίτρινη Jose Cuervo Especial Gold 700ml

Στο χρώμα του χρυσού με γλυκό άρωμα από ευχάριστες νότες αγαύης, γλυκιά επίγευση από ξύλο και βανίλια και ισορροπημένο τελείωμα με διάρκεια.

Η Jose Cuervo παράγεται από την εταιρεία Tequila Cuervo La Rojena S.A. de C.V. και διανέμεται σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο. Η Jose Cuervo πουλά 5 εκατομμύρια κιβώτια σε όλο τον κόσμο και είναι η No.1 τεκίλα σε πωλήσεις στον κόσμο.

Το ελεύθερο πνεύμα της Jose Cuervo Especial Gold, έδωσε την έμπνευση για αμέτρητες αξέχαστες στιγμές. Μερικές φορές φαίνεται σαν ο καθένας να έχει μια δική του ιστορία Cuervo Especial να μοιραστεί. Αυτή η ακατανίκητη διάθεση βοήθησε την Cuervo Especial να γίνει άμεσα αναγνωρίσιμη και η Νο1 τεκίλα στον κόσμο!

H Jose Cuervo είναι μια χρυσαφένια τεκίλα που φτιάχνεται από ένα μείγμα από παλαιωμένες και νεότερες τεκίλες. Έχει παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανακάλυψη της Μαργαρίτας και είναι ακόμη η πιο κατάλληλη τεκίλα για αυτό το κοκτέιλ.

Αλκοολικός βαθμός: 38%

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.