Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Τζίν Gordon's 700ml

Τζίν Gordon's 700ml

11300008

Περιγραφή

Τζίν Gordon's 700ml

Το Gordon’s είναι το πρώτο London Dry Gin με την αυθεντική Λονδρέζικη μυστική συνταγή από το 1769, η ποιότητά του χαρακτηρίζεται και από την μεγάλη περιεκτικότητα σε κέδρο, χαρίζοντας του μοναδική αυθεντική αναζωογονητική γεύση. Κατά την διαδικασία επιλογής των βοτάνων, 9 στους 10 καρπούς κέδρου απορρίπτονται, ενώ κατά την απόσταξη, χρησιμοποιούνται ολόκληρα βότανα, όχι εκχυλίσματα. Περιεκτικότητα σε Αλκοόλ: 37,5%

Το Gordon's είναι το gin με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, που διατίθεται σε πάνω από 140 χώρες. Εξακολουθεί να παρασκευάζεται σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα ποιότητας που έθεσε ο Alexander Gordon. Είναι το πρότυπο σύμφωνα με το οποίο αξιολογούνται όλα τα London Dry Gin. Ήταν το πρώτο που έλαβε βασιλική έγκριση. Συνδυάστε το με τόνικ και μια φέτα lime, ή μια φέτα αγγούρι για να αναδείξετε όλα τα αρώματα και τη δροσιά του.. 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.