Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ουίσκι Dewar's 700ml

Ουίσκι Dewar's 700ml

11300007
Άμεσα Διαθέσιμο
28,86 €
Τελική Τιμή Λίτρου
20,20 €

Περιγραφή

Ουίσκι Dewar's 700ml

Είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο ποτό με εξαιρετικό άρωμα από νότες μελιού και σκοτσέζικου ρεικιού με διάσπαρτες υπόνοιες άγουρου αχλαδιού και βελανιδιάς που σε ταξιδεύουν στα Highlands της Σκοτία. Αναμειγνύονται μέχρι και 40 από τα πιο ποιοτικά scotch single malt ουίσκι για τη δημιουργία του Dewar's White Label, ενός μοναδικού blend με απόλυτα ιοσορροπημένη και ‘απαλή’ γεύση που έχει καταξιωθεί ως ένα από τα πιο πολυβραβευμένα σκωτσέζικα ουίσκι στον κόσμο.

Τη μυστική συνταγή του Dewar's White Label που δημιούργησε το 1846 ο John Dewar έχουν γνωρίσει από γενιά σε γενιά μόνο 7 Master Blenders μέχρι σήμερα. Ο πρώτος Master Blender της εταιρείας, A.J Cameron, εφαρμόζοντας επαναστατικές μεθόδους ανάμειξης πάνω από 40 σκοτσέζικων ουίσκι κατόρθωσε να τελειοποιήσει το blend. Χάρη στην μοναδική επιδεξιότητα των Master Blender μας, η γεύση του Dewar’s παραμένει πάντοτε σταθερή χωρίς καμιά απόκλιση.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.