Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ουίσκι Chivas Regal 12 Ετών 700ml

Ουίσκι Chivas Regal 12 Ετών 700ml

11300005
Άμεσα Διαθέσιμο
44,57 €
Τελική Τιμή Λίτρου
31,20 €

Περιγραφή

Ουίσκι Chivas Regal 12 Ετών 700ml

Από την ίδρυση του οίκου Chivas το 1801 στο Aberdeen της Σκοτίας, οι αδελφοί John & James Chivas προσφέρουν στους πελάτες τους τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Τελειοποιώντας την τέχνη του blending, οι αδελφοί Chivas δημιούργησαν ένα εξαιρετικό ουίσκι, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τα εκλεκτότερα παλαιωμένα ουίσκι από το Speyside της Σκοτίας. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απαλό και γενναιόδωρο σε γεύση ουίσκι, μοναδικό σε σχέση με τα αντίστοιχα της εποχής. Το επίθετο "Regal" δικαίως εδραίωσε τη θέση του δίπλα στο όνομα των αδελφών Chivas, όταν το 1843 απέκτησαν το προνόμιο της προμήθειας της βασιλικής οικογένειας.

  • Με χρώμα φωτεινό, ζεστό κεχριμπαρί και μείγμα αρωμάτων από άγρια βότανα και φρούτα, το Chivas Regal 12 Ετών είναι δημοφιλές για την κρεμώδη γεύση του, πλούσια σε νότες βανίλιας, φουντουκιού, ώριμων μήλων και μελιού.
  • Το απαλό και γενναιόδωρο τελείωμά του, κάνει το Chivas Regal 12 Ετών ιδανικό για να το απολαύσει κανείς οποιαδήποτε στιγμή.
  • Αλκοολικός βαθμός: 40%

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.