Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ούζο Πλωμάρι 200ml

Ούζο Πλωμάρι 200ml

11500003
Άμεσα Διαθέσιμο
20,50 €
Τελική Τιμή Λίτρου
4,10 €

Περιγραφή

Ούζο Πλωμάρι 200ml

Παραδοσιακά το Ούζο Πλωμαρίου θεωρείται και είναι το καλύτερο. Όσα και να γραφτούν στο Plomari City θα είναι λίγα. Στο Πλωμάρι υπάρχουν οι τέσσερις παρακάτω ποτοποιίες: Ισίδωρου Αρβανίτη, Βαρβαγιάννη, Γιανατσή και Πιτσιλαδή. Στο Πλωμάρι εξακολουθούν να παράγουν το ούζο με τους παραδοσιακούς τρόπους. Το ούζο Αρβανίτη , γνωστό και ως ούζο Πλωμάρι και το ούζο Βαρβαγιάννη είναι τα πιο εμπορικά ούζα που παράγει το Πλωμάρι.

Ξεχωρίζει το μουσείο ούζου του Βαρβαγιάννη κοντά στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου όπου το επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο και είναι το πιο σημαντικό αξιοθέατο στο Πλωμάρι. Για το καλό ούζο και για να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να ρωτήσετε όσους πίνουν ούζο για χρόνια στα στέκια του Πλωμαρίου.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποστάζεται 2 φορές και κάθε απόσταξη διαρκεί 9 ολόκληρες ώρες γιατί, όπως χαρακτηριστικά λένε: «όσο πιο αργά γίνεται, τόσο καλύτερο απόσταγμα έχουμε». Έτσι, επιτυγχάνεται υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα, ιδανική αρωματική και γευστική ισορροπία καθώς και απαλή και εκλεπτυσμένη υφή.

Το Ούζο Πλωμαρίου προέρχεται 100% από απόσταξη ενώ οι κεφαλές και οι ουρές του αποστάγματος - το αρχικό και το τελευταίο μέρος της απόσταξης - απορρίπτονται για να παραμείνει μόνο το κεντρικό μέρος, η «καρδιά», που αποτελεί το καλύτερο και το πιο εύγεστο μέρος του αποστάγματος. Ο παραδοσιακός τρόπος απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά συστατικά και τη μοναδική συνταγή που δημιούργησε ο Ισίδωρος Αρβανίτης, η οποία ακολουθείται πιστά μέχρι σήμερα, δημιουργούν ένα απόσταγμα εξαιρετικής ποιότητας και δίνουν στο Ούζο Πλωμαρίου το εκλεπτυσμένο άρωμα και την ιδιαίτερη γεύση που το χαρακτηρίζει. Αλκοολικός βαθμός: 40%

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.