Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Μάσκα Μαλλιών Color Vive Elvive...
Μάσκα Μαλλιών Color Vive Elvive...

Μάσκα Μαλλιών Color Vive Elvive L'Οreal 300ml

10300022
Άμεσα Διαθέσιμο
30,63 €
Τελική Τιμή Λίτρου
9,19 €

Περιγραφή

Μάσκα Μαλλιών Color Vive Elvive L'Οreal 300ml

Το μυστικό για ένα υπέροχο χρώμα, με διάρκεια.

Οι ιδιαιτερότητες των βαμμένων μαλλιών. Το τέλειο χρώμα έxει 3 διαστάσεις: Ένταση, πλούσια ρεφλέ και λάμψη. Αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι και τα 3 στo καλύτερο σημείο τους, τις πρώτες ημέρες μετά τη βαφή. Όμως τα βαμμένα μαλλιά, ειδικά αυτά με τα πιο «ζωντανά» χρώματα, γρήγορα ξεθωριάζουν και γίνονται ξηρά εάν δεν τα περιποιούμαστε. Τα Εργαστήρια της L’Oréal Paris έχουν δημιουργήσει μία ολοκληρωμένη φροντίδα για ένα υπέροχο χρώμα με διάρκεια, άψογο στις 3 διαστάσεις του. Σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο λιναρόσπορου που κλειδώνει το χρώμα + αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB + συμπύκνωμα θρέψης.

  • Προστατεύει το χρώμα: Το έλαιο λιναρόσπορου που περιέχει, βοηθάει στη διατήρηση του χρώματος. Σταθερά έντονο χρώμα, λούσιμο με το λούσιμο.
  • Προσφέρει λάμψη με διάρκεια: Εμπλουτισμένο με αντιηλιακά φίλτρα UVA/UVB. Προστατεύει τα μαλλιά από εξωτερικές επιθέσεις.
  • Θρέφει και προστατεύει την τρίχα: Το πλούσιο συμπύκνωμα θρέψης ενυδατώνει σε βάθος για έντονη απαλότητα και μεταξένιο άγγιγμα. Η λάμψη των πρώτων ημερών διατηρείται και επιμηκύνεται.

Η σύνθεση περιέχει Χρωμοπροστατευτικό Σύστημα Ανάκλασης του Φωτός και είναι εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά, ώστε να δρα σε 2 επίπεδα:

  • Θρέφει και αναδομεί τα μαλλιά, χαρίζοντας τους μεταξένια απαλότητα.
  • Προστατεύει τις ίνες των τριχών από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες και αναδεικνύει το λαμπερό χρώμα τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:

  • Έντονη λάμψη μακράς διάρκειας.
  • Τα μαλλιά προστατεύονται, γίνονται πιο λαμπερά και πιο απαλά.
  • Το χρώμα τονίζεται, παραμένει φωτεινό και λαμπερό.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε σε μήκη και άκρες. Περιμένετε λίγα λεπτά και ξαβγάλτε με νερό. Για ιδανικό αποτέλεσμα, ολοκληρώστε την τελετουργία περιποίησης σας με την υπόλοιπη σειρά Color-Vive. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.