Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Κριθαράκι Rizoni Barilla No26 500gr

Κριθαράκι Rizoni Barilla No26 500gr

12300009

Περιγραφή

Κριθαράκι Rizoni Barilla No26 500gr

Το Κριθαράκι προέρχεται από μία ιταλική παράδοση που γεννήθηκε στο παρελθόν για να αντιμετωπίσει την έλλειψη του ρυζιού από το τραπέζι. Έτσι δημιουργήθηκε μία νόστιμη εναλλακτική, η οποία μπορεί να μαγειρευτεί είτε όπως το ρύζι είτε όπως τα ζυμαρικά για την προετοιμασία μεγάλης ποικιλίας συνταγών. Ιδανικό για να το απολαύσετε με ζωμό λαχανικών και σούπες, το Κριθαράκι έχει ευέλικτη μορφή, καθώς είναι εξαιρετικό και για στεγνές συνταγές ή κρύα πιάτα.

Η Barilla σας το προτείνει με μία νόστιμη σούπα αγκινάρας, εμπλουτισμένη με γεύση ντομάτας και υπέροχο άρωμα δεντρολίβανου, συνοδευόμενη από μπόλικο τριμμένο Parmigiano Reggiano. Αυτό το εξαιρετικό ζυμαρικό μικρού μεγέθους αντλεί την έμπνευσή του από το σχήμα των κόκκων του ρυζιού. Το Κριθαράκι είναι ιδανικό ως πρώτο πιάτο με το κουτάλι και ικανοποιεί τις επιθυμίες όλης της οικογένειας.

Συστατικά

Σιμιγδάλι σκληρού σιταριού,νερό. Μπορεί να περιέχει ίχνη αυγού.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.