Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Body Milk Aroma με Βιολογικό...

Body Milk Aroma με Βιολογικό Ελαιόλαδο & Βάλσαμο 300ml

10300638

Περιγραφή

Body Milk Aroma με Βιολογικό Ελαιόλαδο & Βάλσαμο 300ml

Το Aroma Body Milk Bio Ελαιόλαδο & Βάλσαμο είναι σχεδιασμένο με έντονη αντιοξειδωτική δράση και δρα αποτελεσματικά στη καταπολέμηση των ερεθισμών.

Αφεθείτε στο μοναδικό άρωμα του Body Milk Bio Ελαιόλαδο & Βάλσαμο, δικής μας δημιουργίας, εμπνευσμένο από το άρωμα της ελληνικής άνοιξης που διαρκεί έως και 24 ώρες.

Το βιολογικό ελαιόλαδο λειτουργεί με αναπλαστική δράση αναδομώντας την επιδερμίδα ενώ το βαλσαμέλαιο λειτουργεί με αντιοξειδωτική και ήπια αντισηπτική δράση. Το βιολογικό αμυγδαλέλαιο ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος ενώ παράλληλα καταπραΰνει σε περιπτώσεις ερεθισμών και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, κάνοντας το δέρμα να μοιάζει πιο λαμπερό.

Τέλος, το βιολογικό βούτυρο shea έχει φυσικές ενυδατικές ιδιότητες ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε περιπτώσεις ξηρότητας.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.