Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Κρέμα Kid's Rose of Bulgaria Biofresh 75ml

Κρέμα Kid's Rose of Bulgaria Biofresh 75ml

15100560

Περιγραφή

Κρέμα Kid's Rose of Bulgaria Biofresh 75ml

Κατάλληλη για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα, καθώς σταθεροποιεί την υγρασία και αποτρέπει την ξηρότητα.

Περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού και ροδέλαιο, τα οποία είναι ιδιαίτερα πλούσια σε δραστικές ουσίες, καθώς διεγείρουν την αναζωογόνηση και τις λειτουργίες πρόληψης που ενισχύουν την παιδική επιδερμίδα.

Το οξείδιο του ψευδαργύρου έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Περιέχει φίλτρο UV, το οποίο έχει προληπτική λειτουργία, περιορίζει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών.

Το pH είναι παρόμοιο με αυτό του δέρματος για να διατηρείται η ισορροπία του.

Χαρακτηριστικά:

  • Για βρέφη και παιδιά, καθώς και για όλη την οικογένεια
  • Δεν περιέχει χρωστικές ουσίες
  • Σταθεροποιεί την περιεκτικότητα σε υγρασία και αποτρέπει την ξηρότητα του δέρματος

Συστατικά: Rose water, Camomile extract, Zinc oxide, UV-filter.

Το ροδέλαιο από τα άνθη της τριανταφυλλιάς Rosa Damascena είναι το πιο πολύτιμο αιθέριο έλαιο με αρωματικό, καταπραϋντικό και καθαριστικό αποτέλεσμα.
Πρέπει να επεξεργαστούν χιλιάδες άνθη τριαντάφυλλου για να παραχθεί μία και μοναδική σταγόνα και για αυτό έχει ονομασθεί ο υγρός χρυσός της Βουλγαρίας.
Τα μοναδικά θεραπευτικά χαρακτηριστικά του είναι γνωστά από την αρχαιότητα και χρησιμοποιούνται ευρέως στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων.
Καθαρίζει και ανανεώνει το δέρμα, ενυδατώνει και διατηρεί την ισορροπία των υδρολιπιδίων, διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.