Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ερυθρός οίνος Κτήμα Βιβλία Χώρα 750ml

Ερυθρός οίνος Κτήμα Βιβλία Χώρα 750ml

11500184
Άμεσα Διαθέσιμο
24,59 €
Τελική Τιμή Λίτρου
18,44 €

Περιγραφή

Ερυθρός οίνος Κτήμα Βιβλία Χώρα 750ml

Το ερυθρό κρασί-σημαία ενός από τα πιο δημοφιλή κτήματα στην Ελλάδα. Πίσω από το επιτυχημένο brand, όμως, βρίσκονται δύο κορυφαίοι οινοποιοί (Γεροβασιλείου και Τσακτσαρλής) και ένα κρασί αντάξιο του ονόματος και της επιτυχίας του.

Ένα κομψό ερυθρό μπορντωλέζικου τύπου στο τραπέζι μας. Ένα από τα απόλυτα Ελληνικά best-sellers, που εντυπωσιάζει με το συνδυασμό σοβαρότητας και φινέτσας. Όμορφα τυπικά αρώματα φρούτων βοτάνων και μπαχαρικών και πλούσιες τανίνες ζωγραφίζουν την ποιοτική αυτή ετικέτα.

Οίνος με βαθύ πορφυρό χρώμα που ωριμάζει περίπου 12 μήνες σε καινούρια δρύινα γαλλικά βαρέλια. Σύνθετο και καθαρό άρωμα ώριμων κόκκινων φρούτων, καραμέλας, κέδρου, σοκολάτας με κάποιες νότες μπαχαρικών στο τελείωμα. Πληθωρική και έντονη γεύση με πλούσιο σώμα, καλή δομή και ισχυρή παρουσία ταννινών που του χαρίζουν μακρά επίγευση και μεγάλη δυνατότητα παλαίωσης.

Ποικιλιακή σύνθεση: Cabernet Sauvignon 50%, Merlot 50%

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.