Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Platinum...
Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Platinum...

Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Platinum All In One Fairy 17τμχ

10100252

Περιγραφή

Κάψουλες Πλυντηρίου Πιάτων Platinum All In One Fairy 17τμχ

Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum All in One προσφέρουν αξεπέραστη καθαριότητα από το πρώτο πλύσιμο, ενώ η σύνθεσή τους διαλύει ακόμη και τα πιο σκληρά λίπη, κάνοντας τα πιάτα σας πεντακάθαρα και λαμπερά. Οι κάψουλες πλυντηρίου πιάτων Fairy Platinum έχουν την καθαριστική δύναμη που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε άφοβα ό,τι θέλετε, γιατί μπορούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και τα λίπη του φίλτρου, κάνοντας τα πιάτα σας να λάμπουν και το πλυντήριο πιάτων σας να αστράφτει. Οι κάψουλες Fairy συνδυάζουν το υγρό πιάτων και το απορρυπαντικό σε σκόνη σε μία ισχυρή κάψουλα. Το εξαιρετικά διαλυτό σακουλάκι τους διασπάται ταχύτατα, ξεκινώντας άμεσα τον καθαρισμό των πιάτων. Επίσης, είναι απίστευτα εύκολες στη χρήση. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε το περιτύλιγμα, απλά τοποθετήστε τις στο πλυντήριο πιάτων σας, στην ειδική θήκη για το απορρυπαντικό.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.