Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Υγρό Καθαρισμού Πατώματος Ajax Kloron...

Υγρό Καθαρισμού Πατώματος Ajax Kloron Λεμόνι 1lt

10200214

Περιγραφή

Υγρό Καθαρισμού Πατώματος Ajax Kloron Λεμόνι 1lt

2 σε 1 Καθαρίζει και Απολυμαίνει! Η μοναδική σύνθεση του AJAX KLORON Λεμόνι συνδυάζει τη γνωστή καθαριστική σύνθεση του AJAX και την απολυμαντική δράση της χλωρίνης, χαρίζοντας αστραφτερή καθαριότητα χωρίς μικρόβια. Καθαρίζει σε βάθος και διαλύει δύσκολους λεκέδες λίπους! Απολυμαίνει: Σκοτώνει μικρόβια, βακτηρίδια και ιούς! Απομακρύνει δυσάρεστες οσμές και αφήνει ευχάριστο άρωμα σε λεκάνες, κάδους...

Συστατικά:
Απολυμαντικά (1,62 gr υποχλωριώδους νατρίου ανά 100gr προϊόντος), Aroma. Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, σάπωνας.

Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από τα παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή με τα μαλλιά): Ξεπλύνετε την επιδερμίδα με νερό (ή στο ντους). Σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξυπλένετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. Διάθεση του περιεχομένου /περιέκτη σε κατάλληλα σημεία συλλογής. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Εάν ζητησετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προιόντος ή την ετικέτα. Προσοχή! Να μην χρησιμοποιειται σε συνδυασμό με άλλα προιόντα. Μπορεί να ελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο). Περιέχει: Sodium Hypochlorite, Sodium Hydroxide, Cocamine Oxide.

Οδηγίες Χρήσης:
Για καθάρισμα: Διαλύστε 2 καπάκια σε ένα κουβά νερό (5L). Για απολύμανση: Εφαρμόστε απευθείας με ένα σφουγγάρι και αφήστε να δράσει για 15 λεπτά. Για απολύμανση από βακτηρίδια σε μεγάλες επιφάνειες διαλύστε 1 ποτήρι σε 1lt νερό. Αφήστε 5 λεπτά και ξεβγάλτε. (1 ποτήρι=300ml). Για μάρμαρα, ξύλο και μεταλλικές επιφάνειες, δοκιμάστε πρώτα σε ένα μικρό μη ορατό σημείο. Αποφύγετε κάθε επαφή με ρούχα, χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες επίπλων και τοίχου. Ξεβγάλτε καλά μετά τη χρήση. Για να ανοίξετε το προστατευτικό καπάκι: πιέστε τις 2 άκρες του και ξεβιδώστε το. Για να κλείσετε το μπουκάλι: βιδώστε προς τα δεξιά μέχρι να ακούσετε το χαρακτηριστικό ήχο.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.