Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ροδόνερο Τόνωσης Rose of Bulgaria Biofresh 330ml

Ροδόνερο Τόνωσης Rose of Bulgaria Biofresh 330ml

15100566

Περιγραφή

Ροδόνερο Τόνωσης Rose of Bulgaria Biofresh 330ml

Τονώνει, ενυδατώνει και καταπραΰνει το ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα καθώς έχει αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργική δράση. Περιέχει ροδέλαιο που λαμβάνεται με απόσταξη των ανθέων του ελαιοφόρου "Rosa damascena mill".
Το κύριο συστατικό του είναι το φυσικό ροδόνερο, το οποίο δεν καταστρέφει, δεν ερεθίζει και δεν ξηραίνει το υδρολιπιδικό στρώμα του δέρματος, διατηρώντας το pH σταθερό.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

*Το ροδέλαιο από τα άνθη της τριανταφυλλιάς Rosa Damascena, είναι το πιο πολύτιμο αιθέριο έλαιο με αρωματικό, καταπραϋντικό και καθαριστικό αποτέλεσμα. Πρέπει να επεξεργαστούν χιλιάδες άνθη τριαντάφυλλου για να παραχθεί μια και μοναδική σταγόνα και για αυτό έχει ονομασθεί ο υγρός χρυσός της Βουλγαρίας. Τα μοναδικά θεραπευτικά χαρακτηριστικά του είναι γνωστά από την αρχαιότητα και χρησιμοποιείται ευρέως στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.