Τυροπιτάκια Famiglia Di Pasta 600gr
Οδηγίες διατήρησης: Στην κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης.
Οδηγίες ψησίματος:
Ξεπαγώνετε το προϊόν για περίπου 40 λεπτά. Προθερμένετε τον φούρνο στους 180°C. Τοποθετείτε το προϊόν σε ταψάκι με χαρτί ψησίματος. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 15-17 λεπτά. Προσαρμόζετε το χρόνο ψησίματος και την θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.
Συστατικά:
Ζύμη: αλεύρι σίτου (βελτιωτικό: ασκορβικό οξύ, α- αμυλάση), νερό, φυτική μαργαρίνη [σε μεταβαλλόμενες αναλογίες φυτικά έλαια και λίπη μερικώς υδρογονωμένα (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο, φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο)], νερό, γαλακτωματοποιητής: μονο-διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, συντηρητικό: σορβικό κάλιο, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλη, χρωστική :β-καροτένιο, αλάτι.
Γέμιση: νερό, σιμιγδάλι (σίτου), 20% τυρί μυζήθρα, μερικώς αποβουτυρωμένο έδεσμα (γάλα, αλάτι, φυτικό έλαια: φοινικέλαιο, οξυγαλακτική καλλιέργεια, πυτιά, αλάτι), νερό, φυτικό λίπος [σε μεταβαλλόμενες αναλογίες φυτικά έλαια και λίπη μερικώς υδρογονωμένα (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο, φοινικέλαιο, φοινικοπυρηνέλαιο), αρωματική ύλη, χρωστική: β-καροτένιο], μείγμα σταθεροποιητών (προζελατινοποιημένο άμυλο πατάτας, πρωτεΐνες αβγού, πυκνωτικό μέσο: Ε401), αλάτι.
Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι και σόγια.