Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Τσίχλα cappucino χωρίς ζάχαρη EΛMA

Τσίχλα cappucino χωρίς ζάχαρη EΛMA

11900022
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
98,00 €
Τελική Τιμή Κιλού
0,98 €

Περιγραφή

Τσίχλα cappucino χωρίς ζάχαρη EΛMA.

Η μαστίχα Χίου, σε αντίθεση με τις κοινές τσίχλες, λόγω της ιδιάζουσας γεύσης και της σχετικής σκληρότητάς της, προκαλεί μεγαλύτερη διέγερση σίελου, με αποτέλεσμα την αύξηση της αίσθησης φρεσκάδας και καθαρότητας στο στόμα, ενώ παράλληλα συντελεί στην καταπραϋντική αντιμετώπιση της ξηροστομίας.
Επιπλέον, πανεπιστημιακές μελέτες απέδειξαν ότι η μάσηση της μαστίχας βοηθάει αποτελεσματικά στη μάλαξη και εκγύμναση των ούλων, στην πρόληψη της τερηδόνας και περιοδοντικών παθήσεων καθώς και στον περιορισμό του σχηματισμού μικροβιακών πλακών.

Συστατικά:

Γλυκαντικά: (Ξυλιτόλη, Σορβιτόλη, Μαννιτόλη), Κόμμι Βάση (αντιοξειδωτικό: εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες), Μαστίχα Χίου (2.5%), Σταθεροποιητής: Γλυκερίνη, Αρωματική Ύλη: Αρωματική ύλη Καπουτσίνο, Πυκνωτικό μέσο: Αραβικό κόμμι, Χρωστική ουσία: Διοξείδιο του τιτανίου, Υλικό για γλασάρισμα: Καρναουβικός κηρός. Ενδέχεται να περιέχει ίχνη σόγιας

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.