Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ποπ κορν Καστοριάς ΚΟΥΛΗ 1kg

Ποπ κορν Καστοριάς ΚΟΥΛΗ 1kg

11000066
Άμεσα Διαθέσιμο
3,71 €
Τελική Τιμή Κιλού
3,71 €

Περιγραφή

Ποπ κορν Καστοριάς ΚΟΥΛΗ 1kg

Αφράτα ποπ-κορν, ζωηρού & σκούρου κιτρινωπού χρώματος, μεγέθους 6-7mm, αγνή πρώτη ύλη που μας δίνει το γευστικότερο και πιο υγιεινό σνακ. Σε ανθεκτική συσκευασία. Είτε σκέτο είτε με αλάτι, με βούτυρο ή λάδι, το ποπ κορν είναι μια υγιεινή & λαχταριστή επιλογή με λίγες θερμίδες.

Με έδρα το Πλατύ Πρεσπών στη Φλώρινα, ο Χρήστος & ο Μιχάλης Κούλης, με εμπειρία χρόνων και φροντίδα μας προσφέρουν το ποπ-κορν. Ο αραβόσιτος, μέλος της οικογένειας Poaceae (Αγρωστώδη) και μοναδικό είδος του γένους Zea, ανήκει στα σιτηρά θερμών κλιμάτων και είναι φυτό μεγάλης οικονομικής σημασίας παγκοσμίως. Τα βοτανικά χαρακτηριστικά του και ο βιολογικός του κύκλος σχετίζονται άμεσα με την προσαρμοστικότητά του και την ορθή καλλιεργητική τεχνική. Γι ‘αυτό και οι αδερφοί Κούλη επιλέγουν την καλύτερη πρώτη ύλη και αποδίδουν καλαμπόκι πολύ καλής ποιότητας.

Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και αλάτι. Είναι πηγή φυτικών ινών που βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του εντέρου. Το καλαμπόκι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά (καροτενοειδή, βιταμίνη C και βιταμίνη Ε) τα οποία καταπολεμούν τις βλαβερές για τον οργανισμό ελεύθερες ρίζες συμβάλλοντας στην πρόληψη ασθενειών.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 365 Kcal / 1529 Kj
Πρωτεΐνες / Protein: 9.4g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 74g
Σάκχαρα / Sugars: 0.6g
Λιπαρά / Fat: 4.7g
Κορεσμένα / Saturated: 0.7g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 7.3g
Αλάτι / Salt 0.10g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.