Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ενεργειακό Ποτό Red Bull 250ml

Ενεργειακό Ποτό Red Bull 250ml

11200173
Άμεσα Διαθέσιμο
4,92 €
Τελική Τιμή Λίτρου
1,23 €

Περιγραφή

Ενεργειακό Ποτό Red Bull 250ml

ΤΟ RED BULL ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΤΕΡΑ...!!! Η ειδική σύνθεση του Red Bull Energy Drink περιέχει υψηλής ποιότητας συστατικά: Καφεΐνη, Ταυρίνη, Σύμπλεγμα Βιταμινών Β, Ζάχαρη, Αλπικό Νερό.

Τι περιέχει ένα κουτάκι
Καφεΐνη: Η καφεΐνη έχει γίνει γνωστή για την τονωτική της επίδραση στο ανθρώπινο σώμα ήδη από αρχαίους πολιτισμούς. Την κατανάλωναν από τις φυσικές πηγές της όπως το τσάι, ο καφές, οι κόκκοι κακάο και οι καρποί cola. Ταυρίνη: Η ταυρίνη είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει με φυσικό τρόπο στο ανθρώπινο σώμα και είναι μέρος της καθημερινής διατροφής. Συμμετέχει σε ένα ευρύ φάσμα βιολογικών διεργασιών. Σύμπλεγμα Βιταμινών Β: Οι βιταμίνες είναι απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για τη διατήρηση των φυσιολογικών λειτουργιών του σώματος. Ζάχαρη: To Red Bull Energy Drink φτιάχνεται με ζάχαρη που προέρχεται από ζαχαρότευτλο. Αλπικό Νερό: Φυσικά, το νερό είναι βασικό συστατικό του Red Bull.

Οδηγίες:
Η νιασίνη και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στη μείωση της κόπωσης και τη καλή λειτουργία του μεταβολισμού για την παραγωγή ενέργειας. Συνιστάται ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιεινός τρόπος ζωή

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.