Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ισοτονικό Powerade Mountain Blast 500ml

Ισοτονικό Powerade Mountain Blast 500ml

11200166

Περιγραφή

Ισοτονικό Powerade Mountain Blast 500ml

Τo Powerade Mountain Blast, ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά από το νερό* και βοηθάει να δώσεις τον εαυτό σου για περισσότερο. Σχεδιάστηκε από επιστήμονες του αθλητισμού για να βοηθάει στην αναπλήρωση των υγρών και των μεταλλικών στοιχείων που χάνονται όταν ιδρώνεις. Καταναλώστε στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγειινού τρόπου ζωής.

*Τα διαλύματα υδατανθράκων ηλεκτρολυτών ενισχύουν την απορρόφηση του νερού κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και συμβάλλουν στην διατήρηση επιδόσεων αντοχής κατά τη διάρκεια παρατεταμένων επιδόσεων αντοχής

Συστατικά:
Nερό, δεξτρόζη, φρουκτόζη οξύ, κιτρικό οξύ, ανόργανα συστατικά: χλωριούχο νάτριο, κιτρικό κάλιο, χλωριούχο μαγνήσιο, χλωριούχο ασβέστιο και φωσφορικό κάλιο, σταθεροποιητές, αραβικό κόμμι και εστέρες γλυκερόλης κολοφωνίου ξύλου, αντιοξειδωτικό, ασκορβικό οξύ, γλυκαντικά: acesulfam.

Διατροφικά Στοιχεία Ανά 100 ml:

  • Ενέργεια: 16kcal
  • Υδατάνθρακες: 3,9 gr
  • Πρωτεϊνες: 0,10 gr
  • Αλάτι: 0,0 gr

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.