Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Αφρώδες Κρασί Moscato d' Asti Pietro...

Αφρώδες Κρασί Moscato d' Asti Pietro Forno 750ml

11500192
Άμεσα Διαθέσιμο
13,20 €
Τελική Τιμή Λίτρου
9,90 €

Περιγραφή

Αφρώδες Κρασί Moscato d' Asti Pietro Forno 750ml

To Moscato d' Asti Pietro Forno είναι ένα εκρηκτικό Moscato d’ Asti, από την ιστορική οικογένεια Forno, που κρύβεται πίσω από το διάσημο οινοποιείο Tenuta Il Falchetto. H οικογένεια Forno ξεκίνησε να κάνει Moscato d’ Asti από το 1940 και ξέρει να το κάνει πολύ καλά!

Η Οικογένεια Forno έχει μακριά ιστορία στην περιοχή Santo Stefano Belbo, που μετρά αρκετούς αιώνες (από τον 17ο αιώνα). Όλα ξεκίνησαν το 1940, όταν ο Pietro Forno άρχισε να παράγει Moscato. Σήμερα, στο τιμόνι του οινοποιείου βρίσκεται η 4η γενιά της οικογένειας Forno. Τα μέλη της οικογένειας είναι οινολόγοι και αμπελουργοί και η αμέριστη προσοχή τους από το αμπέλι μέχρι το μπουκάλι αντικατοπτρίζεται στα κρασιά τους.

Για το Moscato d' Asti Pietro Forno, ο τρύγος του Μοσχάτου γίνεται με το χέρι και έπειτα ακολουθεί ζύμωση σε κλειστή δεξαμενή, για να εγκλωβιστούν οι ντελικάτες φυσαλίδες μέσα στο κρασί. Στο τέλος, η ζύμωση σταματά αφήνοντας αρκετά υπολειμματικά σάκχαρα. Το αποτέλεσμα είναι αρωματικό, με ισορροπημένη γλύκα και κομψό αφρισμό!

Το Moscato d' Asti Pietro Forno είναι ένα από τα καλύτερα δείγματα του είδους, στην καλύτερη τιμή!

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.