Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Κρητικό πετιμέζι ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ 325gr

Κρητικό πετιμέζι ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ 325gr

13400219

Περιγραφή

Κρητικό πετιμέζι ΓΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ 325gr

Το Κρητικό Πετιμέζι -΄΄Γεύσεις Γιαγιάς΄΄ παρασκευάζεται από την συμπύκνωση μούστου από φρέσκα ώριμα σταφύλια της περιοχής μας, εξαιρετικής ποιότητας. Τα σταφύλια διαλέγονται ένα προς ένα και ο μούστος απ’ αυτά εξάγεται με ήπιο τρόπο.

Η Α΄ ύλη και τα ποιοτικά της χαρακτηριστικά, ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής του, το μεράκι, η επιμελής καθαριότητα και ο τρόπος ψησίματος του, είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν ξεχωριστό.

Το Κρητικό Πετιμέζι – ΄΄Γεύσεις Γιαγιάς΄΄ είναι αγνό προϊόν, δεν περιέχει καμία προσθήκη. Δεν έχει ζάχαρη, συντηρητικά, χρωστικές ουσίες, κ.α. Υποκαθιστά την ζάχαρη.  Χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία στην ζαχαροπλαστική, σε γλυκά (π.χ μουστοκούλουρα, πετιμεζόπιτες, μουσταλευριά, κ.α),  σε ροφήματα, ως επιδόρπιο με τυρί ή γιαούρτι. Αποτελεί άριστο σιρόπι για κάθε είδους παγωτό, σε τηγανίτες και λουκουμάδες. Οι γνώστες της κουζίνας το χρησιμοποιούν σε μαριναρίσματα πριν το ψήσιμο, σε σάλτσες, σε κρούστες ψητών, σε μπιφτέκια ή κεφτεδάκια, σε κρέατα στην σχάρα, αλλά και απλά ως ντρέσινγκ σε πράσινες σαλάτες μαζί με ξύδι (προαιρετικά και ρόγδι).

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.