Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ρύζι Γλασσέ 3αλφα 500gr

Ρύζι Γλασσέ 3αλφα 500gr

12100061

Περιγραφή

Ρύζι Γλασσέ 3αλφα 500gr

Για σούπες και ρυζόγαλο.
Το Ρύζι Γλασσέ 3αλφα είναι ιδανικό για σούπες (τις κάνει πιο πηχτές και πολύ νόστιμες) και ρυζόγαλο. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο, από τα παλαιότερα είδη. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και είναι επιμήκης, λεπτοί, λευκοί και αδιαφανείς.
Το ρύζι έθρεψε και θρέφει εκατομμύρια ανθρώπους κυρίως στις ασιατικές χώρες ενώ οι ρίζες του συναντώνται στη μακρινή Ανατολή πριν από τουλάχιστον 5.000 χρόνια. Μονοκοτυλήδονο φυτό που ευδοκιμεί σε τροπικό και υποτροπικό κλίμα. Η καλλιέργεια του ρυζιού στην Ευρώπη πραγματοποιείται αποκλειστικά στις χώρες της Μεσογείου. Η καλλιέργεια του είναι η μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο γεωργικό προϊόν αν αναλογιστούμε ότι είναι η βασική τροφή για τα 3/5 του πλανήτη.
Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεiνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 1433kj/338kcal
Πρωτεΐνες / Protein: 8.6g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 73g
Σάκχαρα / Sugars: 0g
Λιπαρά / Fat: 0.8g
Κορεσμένα / Saturated: 0.2g
Μονοακόρεστα / Mono-unsaturated: 0.3g
Πολυακόρεστα / Polyunsaturated: 0.3g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 1.4g
Αλάτι / Salt 0.05g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.