Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Ρύζι Γλασέ Κούλη 1kg

Ρύζι Γλασέ Κούλη 1kg

12100038
Άμεσα Διαθέσιμο
2,95 €
Τελική Τιμή Κιλού
2,95 €

Περιγραφή

Ρύζι Γλασέ Κούλη 1kg

Λευκό, μαλακό & μεσόσπερμο, αδιαφανές, με επιμήκεις κόκκους, με άριστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, το ρύζι γλασέ Θεσσαλονίκης, προσφέρεται για την παρασκευή των νοστιμότερων γευμάτων μας, ειδικά για τις συνταγές που θέλουμε πηχτή υφή, όπως το ρυζόγαλο και οι σούπες.

Η εποχή σποράς του ρυζιού εξαρτάται από την θερμοκρασία του εδάφους και του περιβάλλοντος. Ευνοϊκές συνθήκες περιβάλλοντος για τη σπορά του ρυζιού δημιουργούνται στη Β. Ελλάδα την περίοδο του Μαΐου. Με συνεχή φροντίδα, με πολύχρονη εμπειρία και μεράκι, οι παραγωγοί ρυζιού στο νομό Θεσσαλονίκης καλλιεργούν ρύζι κάθε χρόνο σε κατάλληλα διαμορφωμένους ορυζώνες, με σωστή προκατεργασία του εδάφους & άρδευση. 

Το ρύζι είναι το δεύτερο σε σπουδαιότητα σιτηρό στον κόσμο μετά από το σιτάρι και θεωρείται το κυριότερο φυτό παραγωγής τροφής για τον άνθρωπο. Αποτελεί τη βάση της διατροφής του μισού περίπου πληθυσμού της γης. Λειτουργεί ως καύσιμο για το σώμα μας, αφού είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες: η ενέργεια που χρειαζόμαστε παράγεται κατά τον μεταβολισμό της γλυκόζης που προκύπτει από τους υδατάνθρακες.

Λεπτομέρειες προϊόντος

Διατροφική Ανάλυση

ΔΙΑΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100g - NUTRITION FACTS PER 100g
Ενέργεια / Energy value: 351kcal /1489Kj
Πρωτεΐνες / Protein: 6g
Υδατάνθρακες / Total Carbohydrates: 76.6g
Σάκχαρα / Sugars: 0.2g
Λιπαρά / Fat: 1.1g
Κορεσμένα / Saturated: 0.3g
Εδώδιμες ίνες / Fibres 1.2g
Αλάτι / Salt 0.03g

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.