Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Τροφή για Γάτες Purina Gourmet Gold...

Τροφή για Γάτες Purina Gourmet Gold Μπουκιές σε Σάλτσα 12x85gr

12700024

Περιγραφή

Τροφή για Γάτες Purina Gourmet Gold Μπουκιές σε Σάλτσα 12x85gr

Η τροφή για γάτες Gourmet Gold Τρυφερές Μπουκιές σε Σάλτσα είναι ακαταμάχητες μπουκιές κρέατος σε μία εύγευστη σάλτσα. Οι μοναδικές συνταγές που παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας συστατικά ικανοποιούν απόλυτα τον ουρανίσκο της γάτας. Οι γάτες είναι όπως τα μικρά παιδιά και τους αρέσει πολύ η σάλτσα! Και επειδή το πιατάκι του φαγητού τους πρέπει να χαρακτηρίζεται από ποικιλία, η τροφή Gourmet Gold Μπουκιές σε Σάλτσα διατίθεται σε πολλές διαφορετικές, γευστικές παραλλαγές, έτσι ώστε να μπορείτε να σερβίρετε στην αγαπημένη σας γάτα καθημερινά ένα διαφορετικό μενού. Οι μικρές κονσέρβες των 85 g ενδείκνυνται εξαιρετικά για μία ιδανική κατανομή σε μερίδες - η τροφή είναι πάντα φρέσκια στο πιατάκι φαγητού της γάτας. Η τροφή Gourmet Gold Μπουκιές σε Σάλτσα είναι ακριβώς η σωστή τροφή για γάτες, στις οποίες αρέσουν τα τρυφερά κομματάκια σε νόστιμη σάλτσα.

Περιέχει:

  •       Purina Gourmet Gold Μπουκιές Βοδινού σε σάλτσα
  •       Purina Gourmet Gold Μπουκιές Γαλοπούλας και Πάπιας σε σάλτσα
  •       Purina Gourmet Gold Μπουκιές Κοτόπουλυ και Συκωτιού σε σάλτσα
  •       Purina Gourmet Gold Μπουκιές Σολομού κσι Κοτόπουλου σε σάλτσα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.