Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Τροφή για Γάτες Purina Gourmet Gold...

Τροφή για Γάτες Purina Gourmet Gold Mousse Mix 12x85gr

12700001

Περιγραφή

Τροφή για Γάτες Purina Gourmet Gold Mousse Mix 12x85g

Η γάτα σας αξίζει κάτι περισσότερο από τις κοινές τροφές για γάτες. Με την Gourmet Gold Mousse προσφέρετε στη γάτα σας μοναδικές συνταγές για μία ακαταμάχητη γευστική εμπειρία. Υψηλής ποιότητας συστατικά επεξεργάζονται και μετατρέπονται σε ένα γευστικό πατέ, το οποίο ικανοποιεί ακόμα και τις πλέον απαιτητικές γκουρμέ γάτες. Με την ποικιλία των ειδών μπορείτε να περιποιήστε τη γάτα σας καθημερινά με ένα νέο μενού, επειδή οι γάτες αγαπούν την ποικιλία! Επιπλέον, έτσι η γάτα σας θα λαμβάνει όλα τα θρεπτικά συστατικά, τα οποία χρειάζεται για μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.
Η τροφή για γάτες Gourmet Gold Mousse παρέχει μία ποικιλία διαφόρων, γευστικών παραλλαγών και προσφέρει το κατάλληλο μενού για κάθε γευστική προτίμηση. Έτσι, όλοι οι μικροί καλοφαγάδες ικανοποιούνται πλήρως.

Περιέχει:

  • Purina Gourmet Gold Mousse με Ψάρια Ωκεανού
  • Purina Gourmet Gold Mousse με Συκώτι
  • Purina Gourmet Gold Mousse με Βοδινό
  • Purina Gourmet Gold Mousse με Γαλοπούλα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.