Παραδίδουμε στην πόρτα σας όλα τα τυποποιημένα προϊόντα. Για τα προϊόντα ψυγείου - κατάψυξης δείτε τις περιοχές κάλυψης.
Φρουτοποτό...

Φρουτοποτό Μήλο-Αχλάδι-Σταφύλι-Μπανάνα Ηβη Go! Yellow 250ml

11200131
Άμεσα Διαθέσιμο
2,56 €
Τελική Τιμή Λίτρου
0,64 €

Περιγραφή

Φρουτοποτό Μήλο-Αχλάδι-Σταφύλι-Μπανάνα Ηβη Go! Yellow 250ml

Ένας αιώνας πέρασε σχεδόν από τη στιγμή γέννησης της Ήβη! Το 1926, ο ιδρυτής της Νίκος Παναγόπουλος, αποφάσισε να δημιουργήσει μια μικρή βιομηχανία αναψυκτικών στο Μαρούσι με το όνομα Ήβη, εμπνευσμένο από τη νεαρή χαριτωμένη θεά που δρόσιζε τους θεούς του Ολύμπου με νέκταρ. Από τότε λοιπόν έγινε γνωστή η αγαπημένη σε όλους πλέον ΗΒΗ.

ΗβηGo! Οι αγαπημένοι χυμοί παιδιών και μαμάδων. Ιδανικοί για κατανάλωση στο σχολείο, στην εκδρομή και στο σπίτι. Γεμάτος θρεπτικά συστατικά, χαρίζει στα παιδιά τη δύναμη που χρειάζονται καθημερινά.

Ήβη Gο! και το παιχνίδι δεν σταματάει ποτέ! Η μουσική μπάντα 1,2,3 Go!, η Ντόνα, ο Ρένος, ο Μίμης και ο Φάνης ήρθαν να «στύψουν» κάθε στιγμή της παιδικής καθημερινότητας και να βγάλουν τον χυμό της σε τραγούδι! Στη υγιεινή διατροφή που χρειάζεται η κάθε μέρα, οι 1,2,3 Go! δίνουν τον ρυθμό!

Διατροφικά Στοιχεία Aνά 100 ml:

  • Ενέργεια: 53kcal/225kJ
  • Λιπαρά: 0.0gr
    - κορεσμένα: 0.0gr
  • Υδατάνθρακες: 13.0gr
    - σάκχαρα: 12.5gr
  • Πρωτεϊνες: 0.2gr
  • Αλάτι: 0.01gr

Λεπτομέρειες προϊόντος

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν κριτικές

Σχετικά Προϊόντα

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.